Vituttaa. Nukuin ihan liian pitkään, ja kun sitten aloin tehdä hommia koneella, kaikki tökki. Kone tilttaili, ohjelmat ei toimineet... Piti tehdä eri versioita joulumainoksesta, mutta kone ei sitten ollut tallentanut kuin yhden... No, toivoa sopii, että se kelpaa.

Joulustressi iskee. Kaikki on kesken, ja tuntuu, että aika loppuu kesken, on liikaa kaikkea... Ensi viikonlopulle suunniteltu neulakinnaskurssi jouduttiin siirtämään, kun osallistujia olisi ollut 1,5 (toinen olisi tullut vain yhdeksi päiväksi).

Rahaa ei ole. Yhtään.

Eilen kämpässä oli +17C. Onneksi alakerran miekkonen tuli tsekkaamaan pattereita ja nyt niissä kiertää hiukka paremmin vesi. Hän toivottavasti tulee vielä lisää ilmaamaan niitä tänään, ei tuo vielä kunnolla lämmitä. Mutta tarkenee nyt ainakin nukkua ilman villapaitaa ja kaksia villasukkia...

Tein eilen kynttilöitä ja männynkäpytonttuja. Laitan kuvia nettisivulle joskus, kun ehdin. Ostin myös keskiviikkona uuden pinssilaitteen, kun vanhaan ei myydä enää täyttöpakkauksia, mikä on todella vittumaista. Mutta nyt saa tehtyä kolme ei kokoa. :) Yksi paketti meni jo "kokeillessa".

Mutta nyt hommiin...